Foto_AM_voor_website.jpgAnne-Marij van Woudenbergh

In een behandeling van mij speelt 'empowerment' (versterken) een grote rol. Dit heeft te maken met zelfvertrouwen en positiviteit. We gaan samen op zoek naar wat je kunt en ik ga je helpen door je daarin te versterken. Door het onderzoek probeer ik een zo compleet mogelijk beeld van je te krijgen. Ik vind het leuk om te puzzelen naar hoe de informatieverwerking bij jou werkt en hoe ik daar in de behandeling op kan aansluiten.

Bij mij is het niet erg als je fouten maakt. Het is zelfs goed, want daar leer je van! Ik probeer creatieve oefeningen te bedenken die passen bij wat je leuk vindt.

In juni 2018 heb ik mijn diploma logopedie behaald in Groningen. Vanuit mijn stages op het speciaal onderwijs en vanuit eerdere studies (o.a. pedagogiek) heb ik affiniteit ontwikkeld ten aanzien van lees- en spellingproblematiek. Inmiddels ben ik daarom ook dyslexiespecialist in opleiding.

In mijn vrije tijd ben ik onder andere taalcoach bij SPINN (Sociaal Partner in het Noorden van Nederland). Daarnaast hou ik van wandelen met mijn hond, interieur design, reizen, nieuwe talen leren, pannenkoeken en de zee. Om maar wat dingen te noemen ;-).

Gegevens:

Annemarij@deinspraak.nl

Tel: 0594 - 69 62 35

Empowered.jpg


Empowerment:
 
samen word jij sterk!