De Inspraak

De Inspraak is gevestigd in het pand van De Huisartsenpost te Leek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Logopedische behandelingen en behandelingen voor lees- en spellingsproblemen buiten de vergoede zorg vinden plaats op de praktijk. 

Behandelingen in het kader van de vergoede dyslexiezorg kunnen ook op de school van het kind gegeven worden.

Voor het maken en verzetten van afspraken kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 telefonisch contact opnemen.

Klantervaringsonderzoek

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening over onze dienstverlening. Daarom voeren wij een klantervaringsonderzoek uit. Na afloop van de behandeling vragen wij of u mee wil doen. Alleen met uw toestemming ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deelname is volstrekt vrijwillig. Als u niet mee wilt doen, heeft dit geen gevolgen voor de behandeling. Het onderzoek wordt uitgevoerd door CTO-Logo. CTO-Logo is een onafhankelijk en gecertificeerd meetbureau. Uw privacy is gegarandeerd goed beschermd. CTO-Logo nodigt u per e-mail uit voor het invullen van een online vragenlijst. Het onderzoek is volledig anoniem. Wij kunnen niet zien wat u heeft ingevuld. De vragenlijst gaat over de praktijk, de behandelaar en de behandeling. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Wilt u meer weten? Vraag het ons!

Doet u mee aan ons klantervaringsonderzoek? Alvast bedankt!