Janneke de Braak

Hoi! Mijn naam is Janneke de Braak. Sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan in een vrijgevestigde praktijk en in het speciaal onderwijs. Naast het werk als logopedist ben ik ook werkzaam als onderwijsassistent op een speciale basisschool in Groningen.

Ik geniet ervan als ik met kinderen (samen) kan werken en ze zich op hun gemak voelen bij mij. Een veilige en ontspannen sfeer is voor hen immers erg belangrijk om zich te kunnen ontwikkelen. Daarnaast houd ik ervan om in te spelen op hun interesses en talenten. Van daaruit wil ik op een passende wijze het kind benaderen en behandelen. Tijdens het behandelproces staat een goede relatie met zowel het kind als de ouder bij mij op nummer 1.

Mijn voornaamste doelen zijn dat een cliƫnt vertrouwen krijgt in zichzelf en met een lach op het gezicht de behandelkamer verlaat.

Gegevens:

Janneke@deinspraak.nl

Tel: 06 – 44 24 32 85

Aanwezig: ma, di

Een goede relatie staat bij mij op nummer 1!