Janneke de Braak

Hoi! Mijn naam is Janneke de Braak. Sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan in een vrijgevestigde praktijk en in het speciaal onderwijs. Naast het werk als logopedist ben ik ook werkzaam als onderwijsassistent op een speciale basisschool in Groningen.

Ik geniet ervan als ik met kinderen (samen) kan werken en ze zich op hun gemak voelen bij mij. Een veilige en ontspannen sfeer is voor mij immers erg belangrijk om te kunnen ontwikkelen. Tijdens het behandelproces staat een goede relatie met zowel het kind als de ouder bij mij op nummer 1. Daarnaast houd ik ervan om in te spelen op hun interesses en talenten. Van daaruit wil ik op een passende wijze het kind benaderen en behandelen. 

Mijn voornaamste doel is dat de cliënt met een lach op zijn/haar gezicht uit de behandelkamer loopt en vertrouwen krijgt in zichzelf.

 

Gegevens:

Janneke@deinspraak.nl

Tel: 06 – 06 44 24 32 85

Aanwezig: ma, di, woe

Een goede relatie staat bij mij op nummer 1!